Retreat – Lodjong

9/3-11/3 Lodjong-utövningens sju delar: Retreat med Lama Tsultim Rinpoche 

Denna retreat riktar sig i första hand till de som deltagit i studiecirkeln om Lodjong-utövningens sju delar. Om du inte deltagit i studiecirkeln men önskar delta på retreaten måste du tidigare ha fått undervisning, eller på egen hand ha studerat  The Path to Awakening av Shamar Rinpoche eller någon motsvarande bok om lodjong-utövningens sju delar grundligt. Retreaten riktar sig endast till de som har förkunskaper om lodjong.

Under retreaten ger Rinpoche instruktioner och rituell textöverföring (lung) på rottexten. Deltagarna får dessutom möjlighet att ställa frågor om lodjong till Rinpoche. Tanken är att deltagarna i studiecirkeln efter avslutad studiecirkel och retreat med Rinpoche, genom att ha på egen hand studerat, reflekterat, mediterat, och dessutom fått överföring och instruktioner av Rinpoche ska ha en gedigen grund att stå på som möjliggör utövning på egen hand.

Plats: Solbo retreatcenter.

Datum: fre 9/3 kl. 19 – sön 11/3 (slutar efter lunch).

Avgift: medlemmar 400 kr, övriga 800 kr.

Obs! kostnad för övernattning medlemmar 200 kr/natt, övriga 300kr/natt samt kostnad för mat (frukost 40 kr, lunch 70 kr, middag 40 kr) tillkommer.

Ta med sängkläder, inte sovsäck.

Anmälan och frågor: johanna@ktg.nu sista datum för anmälan 1/3.